Asuntokuvaus.com

Käyttöehdot

Kun teet tilauksen asuntokuvauksesta asuntokuvaus.com palvelun kautta, pyydämme sinulta tietoja, jotka ovat välttämättömiä palvelun toteuttamiseksi. Tässä ilmoituksessa kuvataan, miten käsittelemme ja suojaamme näitä tietoja.

Tietojen Kerääminen: Tallennamme tilauksen yhteydessä antamasi henkilökohtaiset tiedot, kuten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Tietojen keräämisen tarkoitus on mahdollistaa palvelun sujuva toimittaminen ja yhteydenpito.

Tietojen Käyttötarkoitus: Käytämme tietojasi vain asuntokuvauksen tilauksen käsittelyyn, asiakaspalveluun ja tarvittaessa palvelun kehittämiseen. Emme käytä tietojasi markkinointitarkoituksiin ilman erikseen antamaasi suostumusta.

Tietoturva: Suojataksesi henkilötietojasi käytämme asianmukaisia turvatoimenpiteitä, jotka suojelevat tietoja luvattomalta pääsyltä, tietojen vahingoittumiselta ja tietojen joutumiselta ulkopuolisten käsiin.

Tietojen Jakaminen: Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin lainsäädännön sitä vaatiessa tai palvelun toteuttamiseksi välttämättömien alihankkijoiden kanssa.

Oikeutesi: Sinulla on oikeus tarkastaa tallennetut tietosi, pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Voit myös milloin tahansa vastustaa tietojesi käsittelyä.

Muutokset Ehtoihin: Pidätämme oikeuden päivittää näitä ehtoja tarvittaessa. Ilmoitamme kaikista muutoksista asianmukaisesti ja pyydämme tarvittaessa uudelleen suostumuksesi.

Antamalla tilaustietosi vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä ehdot ja annat suostumuksesi tietojesi käsittelyyn tilauksen yhteydessä esitettyjen ehtojen mukaisesti.

Asuntokuvaus.com

Etusivu
Tilauslomake
Käyttöehdot

Yhteystiedot:

icons8-whatsapp-1500

+358 45 160 8131

neuvonenjoona1@gmail.com

Seuraa meitä täällä:

icons8-instagram-1500
Blogi

Kaikki oikeudet pidätetään

© Varmat Vaihtoautot Oy 2024

Y-tunnus: 3224692-9